tag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post5220307692957981693..comments2023-10-26T05:54:10.748-10:00Comments on PAPA BUN: Tort lapte de pasaregaby_dhttp://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-73465663864841283362011-06-17T00:20:32.432-10:002011-06-17T00:20:32.432-10:00Cu mare drag. S-a intamplat ca exact atunci deschi...Cu mare drag. S-a intamplat ca exact atunci deschisesem mail-ul si primesc notificarile pe mail cand se comenteaza.<br />Sunt aici daca mai ai nelamuriri.:)<br />Si eu multumesc pentru vizita:).gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-64296205211298865292011-06-17T00:14:22.982-10:002011-06-17T00:14:22.982-10:00Multumesc mult pentru promptitudinea raspunsurilor...Multumesc mult pentru promptitudinea raspunsurilor!gabrielaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-89583527572202338202011-06-17T00:05:17.106-10:002011-06-17T00:05:17.106-10:00Pfuu, cum am putut face doua omisiuni la o reteta?...Pfuu, cum am putut face doua omisiuni la o reteta?<br />Imediat fac completarile.<br />Multumesc si-mi cer scuze.gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-75605838127169111512011-06-17T00:03:56.957-10:002011-06-17T00:03:56.957-10:00Apa, nu e prea multa. Eu asa am gasit scris in ret...Apa, nu e prea multa. Eu asa am gasit scris in reteta originala si atata am pus, nu m-a deranjat deloc. ; insa poti sa pui si jumatate, nu schimba cu nimic compozitia, poate doar consistenta sa fie si mai legata iar gustul putin mai accentuat.gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-52632581058378125102011-06-16T23:51:13.793-10:002011-06-16T23:51:13.793-10:00buna
am si eu cateva intrebari legate de reteta as...buna<br />am si eu cateva intrebari legate de reteta asta: 1. cat zahar se pune la blat? nu se specifica in reteta<br />2. ce se face cu cele 150 g de unt specificate la crema? iarasi nu se spune in reteta<br />3. cantitatea de 200 ml de apa nu este prea multa pentru un plic de gelatina?<br />Multumesc anticipat pentru raspunsuri.<br />Felicitari pentru blog!gabrielaanoreply@blogger.com