tag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post2861300729231256449..comments2023-10-26T05:54:10.748-10:00Comments on PAPA BUN: Milkshakegaby_dhttp://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-23730398506140636052012-03-03T21:51:41.570-10:002012-03-03T21:51:41.570-10:00Aa nu era nici un sfat :P era o informatie, nu pre...Aa nu era nici un sfat :P era o informatie, nu prea am obiceiul sa ma bag in discutii neintrebata :D. [ Oricum ms ca ai avut rabdare si ca nu te-ai suparat ca te-ai trezit cu ditamai textul :)) ]. Spor la ceea ce faci si felicitari pt efort.Tudorache Simonanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-70118432096873283912012-02-27T04:33:38.180-10:002012-02-27T04:33:38.180-10:00Simona, iti multumesc mult.
Te rog, fara scuze, ca...Simona, iti multumesc mult.<br />Te rog, fara scuze, ca nu-i cazul :P<br />Mi-e chiar foarte utila reteta ta si iti dai seama ca o s-o prepar, nu?:P<br />Multumesc mult de tot si pentru vizita si pentru sfat.<br />Te pup.gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-17096543445798411712012-02-25T22:12:58.286-10:002012-02-25T22:12:58.286-10:00Daca manifestati intoleranta la miere - puteti fol...Daca manifestati intoleranta la miere - puteti folosi zahar invertit. <br />Reteta : <br />1 kg zahar, 450 ml apa plata, 1 lingurita de sare de lamaie (acid tartric) - acesta initiaza procesul invertirii (e vb despre lantul molecular al zaharidei). <br />Se pun toate intr-un vas emailat / captusit cu ceramica, direct pe foc mediu si se amesteca cu lingura de lemn care nu are miros - pana cand se va forma un sirop transparent auriu. Pe parcurs va aparea o spuma maronie la suprafata - trebuie indepartata. Este gata cand are culoarea uleiului / mierii (auriu) si e destul de vascos ( ca o miere mai lichida). Cand e racorit bine - se filtreaza prin tifon / sau se pune direct in borcan cu capac. Se foloseste la orice, micsorand cantitatea de apa / lichid ( pt prajituri). Adevarul e ca modifica putin gustul cafelei. Dar daca o sa folositi zaharul tos numai la cafea - tot e un castig imens pt calciul din organism.<br />In corp zaharul nu se poate metaboliza decat dupa ce este invertit la nivelul ficatului - iar acest proces decurge cu consumul unei cantitati de calciu din organism. Iar acesta este luat din rezervele corpului :celule tisulare, dinti, par , unghii, oase - de unde se poate. De aceea e mult mai ok sa il invertim "in vitro" - adica in afara organismului - si sa il consumam gata invertit. Ne acordam o sansa in plus sa nu ne irosim rezervele de calciu din corp.<br />NU se poate face o invertire normala in vas nesmaltuit - pt ca intrarea in contact direct cu metalul gol genereaza produsi de reactie nedoriti, toxici, in cantitati mari - si in plus procesul invertirii va decurge deviat.<br />Imi cer scuze pt interventie - poate stiati dinainte toate astea :D - eu sunt ing chimist si de asemeni gospodina in casa pt familia mea si folosesc de multi ani zaharul invertit in casa atunci cand nu am miere :D.Tudorache Simonanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-56521089760433050542011-07-01T06:57:53.477-10:002011-07-01T06:57:53.477-10:00foarte bun! si foarte sanatos! si ce haioase-s sco...foarte bun! si foarte sanatos! si ce haioase-s scobi alea:))Corinahttps://www.blogger.com/profile/07365246310745946983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-27035781930454741662011-07-01T06:57:12.861-10:002011-07-01T06:57:12.861-10:00Acest comentariu a fost eliminat de autor.Corinahttps://www.blogger.com/profile/07365246310745946983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-25488091980911040992011-06-30T03:40:25.602-10:002011-06-30T03:40:25.602-10:00:(, da, mereu ma gandesc la asta :(.:(, da, mereu ma gandesc la asta :(.gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-69969571667882944422011-06-30T03:15:48.987-10:002011-06-30T03:15:48.987-10:00Bravo puilor tai ca papa fructe! Noi avem o mare p...Bravo puilor tai ca papa fructe! Noi avem o mare problema, din pacate... :(Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-4496285722887932722011-06-29T22:35:41.197-10:002011-06-29T22:35:41.197-10:00:))))))))))))))))
po' sa pun si marar?
:)))))...:))))))))))))))))<br />po' sa pun si marar? <br />:)))))))gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-88997865307294012142011-06-29T22:34:29.057-10:002011-06-29T22:34:29.057-10:00Smoothie de extra Klasse.....
Acuma nu inteleg Pro...Smoothie de extra Klasse.....<br />Acuma nu inteleg Problema, iei un Cirnat mare il tai märunt, il pürezi cu Lapte si il servesti ca si Smoothie pikant:-))))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-88492684504804259192011-06-29T07:19:41.919-10:002011-06-29T07:19:41.919-10:00Daaa. Noi dupa oricare :)))Daaa. Noi dupa oricare :)))gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-24936119452016292412011-06-29T07:17:29.785-10:002011-06-29T07:17:29.785-10:00Foarte bine arata. Si noi suntem innebuniti dupa m...Foarte bine arata. Si noi suntem innebuniti dupa milkshake, mai ales cu banane :DRaluhttps://www.blogger.com/profile/03021963707774191551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-11644884336002551092011-06-29T06:28:50.247-10:002011-06-29T06:28:50.247-10:00Hop si eu!! mai este?imi place cum arata blogul ta...Hop si eu!! mai este?imi place cum arata blogul tau, poate ma inveti cate ceva..puuup o zi minunata!!!In bucatarie cu Azizhttps://www.blogger.com/profile/13978102371546400304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-74495401877733990232011-06-29T04:13:14.291-10:002011-06-29T04:13:14.291-10:00Numai e da-l fac rapid.Il bem tot o data :)).Danut...Numai e da-l fac rapid.Il bem tot o data :)).Danut chiar si doua cani.gaby_dhttps://www.blogger.com/profile/16993947670067297772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668007289296926672.post-54444299043599075412011-06-29T04:12:06.205-10:002011-06-29T04:12:06.205-10:00Am venit repede poate mai prind vre-un paharut!Sup...Am venit repede poate mai prind vre-un paharut!Super culoare,plin de vitamine.E bine sa invatam copii de mici sa aleaga o viata sanatoasa.Pup cu drag!FLORYhttps://www.blogger.com/profile/05698147069057415817noreply@blogger.com